Dispozitive Semiconductoare de Putere (laborator): Diferență între versiuni

De la WikiLabs
 
Linia 1: Linia 1:
Laboratorul de DSP urmărește familiarizarea studenților cu nivelul mare de injecție a curentului, oglindit în caracteristicile electrice ale dispozitivelor semiconductoare și în parametrii acestora. Are și o parte de simulare în SPICE, având ca obiect obținerea caracteristicilor electrice ale unor dispozitive de putere reprezentative, precum IGBT-ul și tiristorul specializat.  
+
Laboratorul de DSP urmărește familiarizarea studenților cu nivelul mare de injecție a curentului, oglindit în caracteristicile electrice ale dispozitivelor semiconductoare și în parametrii acestora. Are și o parte de simulare în SPICE, având ca obiect obținerea caracteristicilor electrice ale unor dispozitive de putere precum IGBT-ul și cascoda MOS/SIT. <!--http://arh.pub.ro/dsp.html-->
  
 
Cadru didactic: [http://www.dcae.pub.ro/ro/membri/31/cristea_miron/ ș.l. Miron Cristea]
 
Cadru didactic: [http://www.dcae.pub.ro/ro/membri/31/cristea_miron/ ș.l. Miron Cristea]

Versiunea curentă din 13 ianuarie 2016 09:11

Laboratorul de DSP urmărește familiarizarea studenților cu nivelul mare de injecție a curentului, oglindit în caracteristicile electrice ale dispozitivelor semiconductoare și în parametrii acestora. Are și o parte de simulare în SPICE, având ca obiect obținerea caracteristicilor electrice ale unor dispozitive de putere precum IGBT-ul și cascoda MOS/SIT.

Cadru didactic: ș.l. Miron Cristea

Platforme de laborator